Klassblogg för FC

I denna blogg uppdaterar klasslärarna särskild information som rör klassen.

 • P som i Pokémon

  Carolina Öbrink2017-02-03

  Under veckan har vi introducerat bokstaven P och haft ett litet temaarbete med Pokémon. I början av veckan upptäckte vi att ett gäng Pokémons hade kommit på besök till klassrummet. De stannade med oss hela veckan och klassen har under veckan gått på Pokémonjakt samt ritat egna Pokémons. Klassens Pokémons fick flytta in i ett Pokémonhus i form av en stor Pokémonboll. På eget initiativ har barnen även gjort egna Pokémonkort. Under fredagen upptäckte vi att alla Pokémons rest vidare, men de hade lämnat ett Pokémon-memory till klassen som tack för att de fått vara med oss under veckan.

  Bilder från veckan

   

  (0)Kommentera
 • September

  Caroline Wisèn2016-10-12

  Hej!

  I september drog skolan igång på riktigt och vi jobbade med både bokstavsarbete och matte. I matte har vi jobbat mycket med mönster och det blev både fina teckningar och en pärm full med hemgjorda mönster att bygga om man blir sugen. Vi jobbade också med geometriska former. 

   

  (0)Kommentera
 • Välkomna till vår blogg!

  Caroline Wisèn2016-09-21

  Hej och välkomna till förskoleklass Cs egen blogg! Här kommer ett inlägg komma upp en gång i månaden med roligheter vi hittat på under de senaste veckorna. 

  I augusti började skolan och vi gjorde olika saker tillsammans för att lära känna varandra. Vi lekte lekar, övade samarbete, bekantade oss med klassrummet. Och vi lekte mycket fritt! 

   

  Här är vi en solig dag i skivlingparken! 

   

  Mvh

  Caroline

  (0)Kommentera
Visar 1 - 3 av 3